Putin hiihtää, Putin kalastaa

PUTIN PELASTAA TV-MIEHISTÖN JULMAN TIIKERIN HAMPAISTA!


Tai näin meille ainakin kerotaan usean venäläisen tiedotusvälineen voimin.


Tässä sankarillinen Putin laukaisee rauhoituskiväärin

Aina, kun Neuvostoliiton loppuaikoina tapahtui jotakin ikävää, nähtiin UFO, kerran jopa Moskovan Gorkin puistossa. Kun Putin nousi valtaan, hän alkoi pelastaa kansaa. Kun ydinsukellusvene Kursk upposi, Putin purjehti paikalle (tosin perin myöhään - mutta kuka kalenterista piittaa? Pääasia on, että uusi suuri ruorimies ilmestyi paikalle.)


Putin tekikin itsestään urheilumiehen kansan silmissä. Alkuun sattui pieniä mokia.


Hävittäjällä lento meni tyylikkäästi, mutta tatamilla Japanissa lensi presidentti ilman konetta. Onneksi eivät julkaisseet yhtään kuvaa tilanteesta, jossa 9-vuotias japanilaistyttö heitti presidentin mattoon.

Jousella ampuminen kävi tyylikkäästi.

Ainoa otus, jota Putin näytetään suudelleen julkisesti, oli hevonen. Palatakseni vielä tähän tiikeriin, sitä Putinin väitetään myös suudelleen, mutta kuvaa ei ole näkynyt.


Tarinoita urheasta pelastuksesta on nähty. Russija-televisio on kiittänyt Putinia, joka otti aikaa vakavalta Georgian-kriisiltä mennäkseen katsomaan, miten Siperian tiikeri (toisten lehtien mukaan Amurin tiikeri, toisten mukaan Ussurin tiikeri, mutta kuka nyt lajista välittää?) sai rauhoituspiikin presidentillisestä kädestä, radiokauluksen ja Pravdan mukaan suukon presidentillisiltä huulilta. Russijan mukaan Putin vielä - luultavasti ironisesti - kiitti amerikkalaisia ja eurooppalaisia kollegojaan, etä nämä osallistuivat harvinaisen Siperian (Amurin - Ussurin) tiikerin pelastukseen "tänä vaikeana aikana Venäjällä, jolloin kukaan ei kiinnitä huomiota tähän [eläinsuojeluun]" Ajatella. Miten töykeää muilta mailta.


Mette-lehden toimittaja muistaa (tai muistaa lukeneensa - ei sitä nyt ihan niin vanhoja olla), miten muut valtion päämiehet tai kuuluisat kenraalit ovat esiintyneet urheasti kansakuntien kohtalonhetkinä. Kiinan suuri ruorimies Mao ui Yangtse-joen yli.


Tarinasta on useita versioita, mutta olkaamme kilttejä...


Kenraali MacArthur lupasi toisen maailmansodan aikana Filippiinien kansalle, että hän vielä palaa. Ja palasihan hän. Tosin maihinnousuvene ei päässyt ihan rantaan asti, koska ranta oli liian matala. No, ei hätää, kamerat rannalle, otto uusiksi - ja kenraali palasi urheasti kahlaten, esikuntansa etunenässä. Urhoollista.

No, se Putinin pelastuslaukaus siihen julmaan petoon - Venäjän suuri pääministeri - voiko kirjoittaa, että uusi suuri ruorimies? - tarvitsi hiukan opastusta, ennen kuin peastus onnistui. Siperian - tai Amurin tai Ussurin - tiikeri ilmeisesti odotti kohteliaasti sen ajan.Miksi kukaan ei kysynyt minulta? Kyllä minä nyt aina saaliina kalat voitan!


Kaloista puheen ollen, vuosi sitten Putin hätkähdytti maailmaa pyykkilautavatsallaan.


Onkohan Medvedevillä mitään vastaavaa näytettävänä?

3 kommenttia:

kariav kirjoitti...

Kiinan suuri uima- ja ruorimies Mao ui joka aamu työhön mennessään kolme kertaa joen yli. Hänellä on täytynyt olla kaksi työntekopaikkaa, koska uintiurakka päättyi aina eri puolelle kuin lähtö.

Marja-Leena kirjoitti...

Minua kiinnostaisi tietää kuvien alkuperä. Onkohan niissä copyrihtit jollekin taholle?

Mette kirjoitti...

Kuvat on kerätty vanhoista nettiuutisista. Monia niistä on käytetty useissa eri uutisissa ja toisia yleisesti netissä. Sikäli kuin havaitsin, niissä ei ollut mainintaa copyrightistä.

Jätän aina kuvan käyttämättä, jos huomaan siinä copyright-merkinnän. Jos joku löytää sellaisen kuvan, olkaa hyvä ja ilmoittakaa minulle, niin poistan sen.