Poliittiset hampaat
HAMPAAT POLITIIKASSA
Ranskalaiset ovat aina pilkanneet englantilaisia suurista hampaista. Brittien hampaat eivät ole sen suurempia kuin muidenkaan; herää epäilys, että isot hampaat ovat jokin alitajuinen pelkojuttu (kun britit pilkkasivat de Gaullea, he piirsivät hänelle ison nenän sitä tyyppiä, jota antisemiitit ovat tavanneet käyttää juutalaisia kuvatessaan, erityisesti Ranskassa. On mahtanut riepoa ranskalaisia).

Luonnollisesti on helpompaa kuvata isohampaisina henkilöitä, joilla todella on kunnollinen hammasrivi, kuten Tony Blairia.Vastaavaisten hampaiden kanssa on kuitenkin kuvattu myös Margaret Thatcheria, joka oikeastaan oli varsinainen suppusuu:
Kertooko jotakin George W. Bushista, että pilapiirtäjillä on vaikeuksia esittää häntä hampaakkaana uroksena. Ase voi olla eisllä tai lippu, mutta ei hampaita.


Sen sijaan Kennedyllä oli hampaat.Ennustaakohan Suomen tulevaisuutta, että vaikka Alexander Stubbilla kiistämättä on hampaat, hän esiintyy usein näyttämättä niitä. Silti hänet muistetaan miehenä, jolla on suussaan pianonkoskettimet.Ei kommentteja: