Viikolla 1 - Maailma vuoden 2008 alussa

Pieni kierros maailmalla uudenvuodenpäivänä 2008


Antarktiksella on keskikesä, ja sen huomaa.


Ei näyttänyt hullummalta Kanariallakaan - tämä kamera näyttää El Teide -tulivuoren, joka voi joskus tuhota maailman tai ainakin Atlantin rantavaltiot. Tsunami, tiedättehän.


Lontoo näytti päivällä hiukan ruppaiselta, kuten tähän vuodenaikaan aina.


Ei ollut Pietari paljonkaan komeampi.


Vladivostok talviyössä näytti aika suomalaiselta. Nämä venäläiset live camit ovat aika oikukkaita - minulla oli aikoinaan näköyheys siperialaiseen kaupunkiin, mutta se teki häviämistempun.


Yangshuo Kiinassa ei näyttänyt suomalaiselta, vain pimeältä.


Ja Times Squarella oli varhainen aamu.

YLE näyttää lopettaneen webbikamerapalvelunsa tai ainakin siirtänyt sen eri osoitteeseen. Onneksi kelikamerat toimivat aina. Valitkaa mieleisenne.Uusia uutisia

Aikamatkustusmenetelmä on tarjouksessa eBayssä. Pyyntö 10 miljoonaa dollaria.

Theoretical Quantum Physics / Quantum Mechanics / AstroPhysics

Please do not be alarmed, and we hope not to alarm anyone... But the Possibility of Time Travel Truly Exists...

This is a True, Real, and Viable Time Travel Theory & Project. Logistics, Mapping and Methodology. Complete with Illustrations.Vapautus 12 vuoden oikeustaistelun jälkeen

Intiassa nainen nimeltä Radhika on lopulta vapautunut syytteistä, jotka nostettiin häntä vastaan vuonna 1995. Häntä uhattiin seitsemän vuoden vankaudelle sen jälkeen, kun hänen epäiltiin murtautuneen arkkitehtuurikoulun asuntolaan ja pitäneen epäiltävällä tavalla hallussaan joitakin tavaroita.

Radhika vannoi etsivänsä miestään, jolla hän uskoi olevan rakkausjutun asuntolan asukkaan kanssa.

There was no direct evidence in the form of any eye-witness who had seen her committing any offence and further many other vital witnesses were not even called by the prosecution for deposition, the court noted.

The articles, allegedly recovered from Radhika's possession, were not brought before the court in a sealed cover, further raising doubts over the manner in which the probe was conducted in the case, the magistrate observed while absolving her of all the charges.Botswanassa tapahtuu

Gaboronen poliisi raportoi, että keski-ikäinen mies on joutunut sairaalaan. Hänen epäiltiin yrittävän varastaa kännykän bussia odottavalta naiselta, ja väkijoukko pahoinpiteli hänet.

Poliisin tietoon on myös saatettu kaksi tuhopolttoa. Molemmissa tapauksissa mies sytytti talon riideltyään asufkkaiden kanssa. Poliisi haluaa myös haastatella miestä, joka uhkasi väkivallalla naisystäväänsä riidan aikana.

(Mma Ramotswella riittää töitä.)


Varkaita oikeudessa

Skotlannissa varastellaan poliisiasemilta ja oikeussaleista. Vaikka oikeussaleja suojelevat tiukat tarkastukset, varkaiden mukaan lähtee silti sylimikroja ja kännyköitä. Viime vuoden aikana Dumbartonin poliisiasemalta varastettiin farkut, paita ja bootsit. Kilmarnockista vietiin kissanruokaa, tohvelit ja leipää. Paisleyssä näpistettiin lentolippu; määränpää ei ole tiedossa.

Ihan kuin Ailesfieldissä ("Sydämen asialla"). Voin oikein nähdä Blaketonin ilmeen, kun Heatchcliff-kissan muona on kadonnut.ROTAN VUOSI 2008

Venäjällä rotan vuosi on jo aiheuttanut paniikin. Nykyvenäläiset pitävät astrologiasta, ja nyt on rotat ostettu loppuun lemmikkikaupoista.

Tämä huomattiin nyt esimerkiksi Moskovassa, missä epätoivoiset ostajat joutuivat rottapulassa hankkimaan myös hiiriä, hamstereita ja gerbiilejä. (Kaleva)

Ei kommentteja: